Övermannen

Världen gick alltså inte under i mars. Det blev många kommentarer till mitt senaste inlägg och jag inser att det har gått lite för lång tid sedan dess...
Ursäkta att jag hållit mig undan ett tag, har behövt fokusera på en del väsentligheter, men nu är jag alltså tillbaka här på bloggen igen. Ska dock fortsätta fokusera på dessa väsentligheter, ja, främst handlar det ju om försörjningen, utbildningen och framtiden.
Jag fortsätter recensera böcker för Göteborgs Fria Tidning, den senaste jag skrev om var Alfred Jarrys gamla roman Övermannen (översatt av Magnus Hedlund) som var en kul bekantskap, utgiven av Sphinx, ett nytt litet göteborgsförlag. Den första surrealistiska romanen, enligt förlaget, och faktum är att det är en science fiction-roman då den är skriven runt år 1900 och utspelar sig 1920.
Arbetet för GFT har också lett till en kul bonus i och med en pressbiljett till Roskildefestivalen, det ser jag fram emot! Jag har varit där 1999, 2001 och 2004 och det har alltid varit mycket bra stämning och schyssta artister. Den här gången bjuder ju dessutom festivalen på två personliga favoriter i form av Bob Dylan och Morrissey, och det får man ju inte missa.
Annars: Jag fortsätter att ta körkort och söka jobb. Senast i tisdags var jag faktiskt på anställningsintervju för ett jobb som verkar mycket intressant. Men jag vågar inte skriva något om det, det finns ju risk för att jag jinxar det. Fortsätter kämpa, fortsätter hoppas - snart kanske det vänder!